Classic Motocross des Nations 2016

IMG-20131122-WA000000 ECMO-logo

Classic Motocross des Nations 2016

Aan de VMCN-leden van de klassen Classics 60- en 60+, rijdend met motoren van bouwjaar vóór 1972

In 2016 wordt de “Classic Moto Cross des Nations” (CMCdN) voor landenteams verreden op 17 september in Ballyblack in Noord-Ierland. De noordwest hoek van Europa. Een echt fantastisch en mooi land!

Na vele jaren van reizen door de Ierse rijders aan de ECMO races op het ‘vasteland’, brengen we min of meer een tegenbezoek aan hen, zoals wij ook deden aan onze Finse vrienden.

Maar er is meer dan alleen de CMCdN.
Ierland is een zeer gastvrij land met een bijzondere cultuur, mooie muziek, zachtaardige mensen, prachtige natuur langs de kust, zoals de “Giant’s Causeway”. Vergeet niet dat de “Titanic” werd gebouwd in Belfast. En al de vriendelijke en pittoreske dorpjes en steden. De combinatie van de CMCdN met een kort verblijf in Ierland met al haar schoonheid en haar geschiedenis is zeker de moeite waard. Dit werd al gesuggereerd door een groot aantal rijders / fans. Dus het zou mooi zijn als veel teams uit verschillende landen van het continent naar Ballyblack gaan.

De ECMO-vertegenwoordiger van Noord-Ierland, de heer John Colling en zijn organisatieteam, heeft contact opgenomen met 3 grote ferrymaatschappijen en vertelde hen iets over het CMCdN evenement en de historische waarde van dit gebeuren. Hij heeft hen enthousiast gemaakt. De managers van P & O, DFDS en Stena Line zijn bereid om voor dit evenement een speciale korting te geven aan de renners en fans van de CMCdN. Het betreft alle oversteken met veerboten van die bedrijven tussen het vasteland en Engeland / Ierland V.V. We praten over 10-20% korting, Omdat dit een unieke aanbieding is hebt u hiervoor een speciale code nodig. Die codes zullen t.z.t. door ECMO alleen worden verstrekt aan de vertegenwoordiger / teamleider van elk land. Deze kan de code doorgeven aan zijn teamleden. Met deze code kunt u zelf de tickets boeken voor uw overtocht. Daarbij zijn de exacte maten betreffende campers, auto’s met of zonder caravan en busjes en het aantal personen van belang.

Laten we proberen samen deze CMCdN 2016 weer net zo spectaculair en mooi te maken als we al jaren gewend zijn en te genieten van een kort verblijf in dit prachtige deel van Europa.

Nog vragen? Bel Alberto Langenberg. (Thuis: +31 481 3727 52 / Mobiel: +31 651 1083 95).

In het VMCN-reglement (artikel 10) staat dat degenen die namens Nederland wensen deel te nemen in een van de teams aan de CMCdN van de ECMO, dat kenbaar moeten maken.

Zie voor de tekst van artikel 10 van het reglement: https://vmcn-mx.nl/reglement

Zie ook: http://www.classicmotorsport.org/ECMO_Regulations.htm

U wordt verzocht de wens om deel te nemen te sturen naar: bart@vmcn-mx.nl

LET OP opgeven voor 15 juli.

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van VMCN,

Scroll to top