VMCN leden ‘in beeld’

Op deze pagina vind je alle artikelen terug van de VMCN leden welke ‘in beeld’ zijn gebracht. Dit item is tot stand gekomen tijdens het begin van het COVID-19 virus ter opvulling van de crossloze periode. Hier zullen zo nu en dan nieuwe leden aan toegevoegd gaan worden.

Wil jij graag ‘in beeld’ worden gebracht of een ander mooi Classic Motorcross verhaal met ons delen? Stuur dan even een berichtje naar: davy@vmcn-mx.nl


VMCN-lid in beeld #4 Seth Kox

Als 4e lid hebben we één van vaste deelnemers bij de Classics ‘in beeld’ gebracht. Seth Kox is er vanaf het begin van de VMCN in 2014 al bij en is na begonnen te zijn bij de Twinshocks al enkele jaren actief in de Classic 60- klasse. Klik op de volgende link voor het artikel: 


VMCN-lid in beeld #3 Marijn Gilis

Als 3e hebben we één van onze zuiderburen uit België ‘in beeld’ gebracht. Marijn Gilis rijdt al meerdere jaren bij de VMCN en was afgelopen jaar in het seizoen 2021 kampioen in de Twinshock 50- klasse. Klik op de volgende link om het artikel te openen:


VMCN-lid in beeld #2 Bryan Kersten

Als tweede lid is Bryan Kersten uit de Pré 90/95 Open klasse onderworpen aan verschillende vragen. Het artikel vind je via onderstaande link:


VMCN-lid in beeld #1 Geert Breemer

Als eerste lid is Geert Breemer aan bod gekomen. Deze Friese Classic crosser is al meerdere jaren bij de VMCN wedstrijden te spotten en rijdt de laatste jaren samen met zijn vader bij de Classic 50cc klasse. In deze klasse werd hij in 2016 en 2019 kampioen. Klik op onderstaande link voor het artikel:

Scroll to top