Inschrijving Promotieklasse 2022

Let op! Voor de promotieklasse in Markelo zijn geen plaatsen meer beschikbaar. Hier kan dus niet meer voor worden ingeschreven.

Op deze pagina vind je het inschrijfformulier waarmee kan worden ingeschreven voor de “Promotie klasse” in het seizoen 2022 van de VMCN. Dit seizoen is het de bedoeling dat deze klasse bij enkele wedstrijden van de VMCN wordt toegevoegd aan het dagprogramma. Aan de promotie klasse zijn geen inschrijfkosten verbonden en betaal je alleen op de wedstrijddag zelf inschrijfgeld aan de betreffende organiserende club.

Op zondag 18 september wordt deze klasse voor de 5e keer aan het dagprogramma toegevoegd wanneer we welkom zijn bij de Markelose Motorclub “Ons genoegen”. Eerder was de promotieklasse dit seizoen al toegevoegd aan het dagprogramma bij onze wedstrijden in Boekel, Geldermalsen, Eersel en Den Dungen.

Om deel te mogen nemen aan de promotie klasse van de VMCN:

  • mag je niet in het bezit zijn van een motorcross startbewijs
  • ben je verplicht een KNMV verzekering te hebben middels een KNMV Basis Sportlicentie
  • een minimale leeftijd van 16 jaar (met uitzondering bij deelname met een 125cc motor waarmee de minimale leeftijd 13 jaar is (conform KNMV)
  • voor deelname in Markelo dient u zich vóór donderdag 15 september 12.00 uur te hebben ingeschreven voor de “Promotie klasse”.

We willen met deze promotie klasse de gelegenheid bieden aan rijders met een moderne tweetakt motor om op een aantal wedstrijddagen kennis te maken met onze club (Let wel: het betreft alleen voor TWEETAKT MOTOREN !!).
Wij denken ook dat er daarnaast nog een groep (classic / vintage) motorcrossers is die wij nog missen in onze club. Denk hierbij aan de groep motoren met een monochock vering systeem die buiten het twinshock reglement vallen en niet aan de technische eigenschappen van de Pre 97 ‘Super EVO’ klasse kunnen voldoen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Yamaha’s van bj. 77-84, Suzuki’s 81-83, Maico 82-84 en Honda’s 81-85. Dit is zo maar een greep uit deze groep van die motoren.

We willen als VMCN kijken of er animo is voor deze twee klassen en willen dat dit jaar gaan koppelen aan deze promotie klasse. Dat betekent dat deze twee groepen de mogelijk krijgen om op aangewezen wedstrijddagen in deze klasse gezamenlijke te starten. Als er uit blijkt dat er dit seizoen een voldoende animo voor is willen we dat voor het seizoen 2023 verder uit gaan bouwen.
De actuele kalender met (inter)nationale wedstrijden vind je altijd op onze website: Kalender

Let op! Indien er wordt ingeschreven zonder een KNMV Basis Sportlicentienummer en/of transpondernummer wordt de inschrijving niet geaccepteerd.

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden voor de promotie klasse via onderstaand inschrijfformulier

Scroll to top