VMCN 5-jarig jubileumweekend

VMCN 5-jarig jubileumweekend

Afgelopen weekend hebben we het 5-jarig bestaan van de VMCN gevierd in Emmen. Diverse leden en kennissen van leden waren vanaf donderdagavond aanwezig, en heeft iedereen vrijdag de hele dag vrij kunnen rijden op de baan van Emmen. Op zaterdag 30 juni heeft de daadwerkelijke jubileumdag plaatsgevonden.

De dag begon ’s-Morgens met de aanmelding met een bakje koffie en cake beschikbaar gesteld door Barry van Motodrome Emmen. Om 9 uur hebben we iedereen bij elkaar geroepen om de teams te loten, en de uitleg te geven van de jubileumdag. Alle teamleden hebben kennis met elkaar gemaakt, en vervolgens hebben we met zijn allen een groepsfoto gemaakt.

Na de groepsfoto was er voor de rijders de tijd tot 13:00 uur om vrij te rijden op de baan, en voor alle dames/meisjes was er om 10.30 uur een speciaal “lady’s hour”. Ook moesten alle teams een quiz en een fotospel met elkaar doen, welke voor 16:00 uur gereed moest zijn.

Om 13.30 zijn we begonnen met de 1 manche voor de minder snelle groep, met aansluitend de eerste manche voor de snellere groep. Ondanks dat het wedstrijdjes waren voor de lol, werd er overal flink gestreden. Uiteraard onder volle aanmoediging van de teamgenoten van elkaar. Na een korte pauze zijn rond 15.15 uur de tweede manches gestart, welke iets ingekort waren vanwege de hitte.

Na de wedstrijden heeft iedereen zijn spul ingepakt, en werden we om 17.15 uur verwacht beneden bij de kantine voor het 1 na laatste onderdeel van het weekend. Iedere ronde werden er 2x 2 teams opgeroepen, om met elkaar een “circuit” af te leggen. Middels hoepels, crossbanden, kruiwagen en ski’s moest er een parcours afgelegd worden met je teamgenoten, om zo uiteindelijk de snelste tijd neer te zetten. Ondanks het voor de lol was, was ook hier iedereen enorm fanatiek.

Na het bijprogramma had Barry de Barbecue klaarstaan, en stond Rick Folkers en Romana van der Linden klaar om de sfeer erin te zingen. Na de BBQ en tijdens de feestavond is er door alle teams nog het laatste onderdeel afgelegd,  het woorden/letter spel. Uiteindelijk kon de feestcommissie de einduitslag opmaken, welke een vakkundige optelling was van de uitslagen van de cross, quiz, fotospel, circuit spel en het woordenspel.

De uiteindelijke winnaar was team 20, welke een mooie medaille kregen voor hun inspanning.  De 2e en 3e plaats ging naar team 21 en team 17, hiermee waren ze de eerste verliezers, en kregen het prijzenpakket. Het prijzenpakket was een tas met attributen, welke de volledige feestavond uitgebreid gebruikt zijn (zie foto’s en filmpjes).

Al met al was het een hele mooi, gezellige en geslaagde dag. Alle aanwezige hebben een hele gezellige dag gehad. Helaas van het valletje van Nico Groot, waarbij hij geblesseerd raakte aan zijn sleutelbeen, beterschap Nico.

Voor de organisatie van dit weekend was er een feestcommissie in het leven geroepen, deze feestcommissie bestond uit: Angelique Derks, Marloes Roeloffzen, Dinet Heemskerk, Martje Gloudemans en Maria van Dulmen, en tijdens het weekend werden ze ondersteund door Nico Gloudemans en Bert van Dulmen. Wij willen vanuit het bestuur deze mensen hartelijk bedanken voor hun tijd en energie welke ze erin gestopt hebben.

Ook willen we graag Oost Oostra, Brandon Bastiaan, Joost Heemskerk, Denise Wildschut, Petra Buitenhuis, Silvana Buitenhuis bedanken voor het vlaggen tijdens de wedstrijden. En het volledige team van Motodrome Emmen bedankt voor de goede zorgen.

We zouden graag gezegd hebben: tot volgend jaar. Maar we hebben helaas besloten om te stoppen met het organiseren van het jaarlijkse “VMCN weekend”. Voor het 4e jaar op rij organiseerde we dit weekend, maar de opkomst is steeds te laag waardoor we de beslissing hebben genomen dat er niet voldoende animo is om dit weekend te kunnen blijven organiseren.

Met vriendelijke groet,

Bestuur VMCN

Geplaatst door Bart van Dulmen op Dinsdag 3 juli 2018

Geplaatst door Bart van Dulmen op Dinsdag 3 juli 2018

Geplaatst door Bart van Dulmen op Dinsdag 3 juli 2018

Geplaatst door Bart van Dulmen op Dinsdag 3 juli 2018

 

 

 

Scroll to top