Laatste Nieuws

Classic Motorcross Beurs VMCN / NMB 11 december

Op zondag 11 december 2022 organiseren de VMCN en Vrienden van de N.M.B. een Classic Motorcross Beurs te Uden. Van 11.00 – 16.00 uur zijn in de showroom van Autobedrijf Verstegen een twintigtal standhouders aanwezig, die er hun waren te koop aanbieden. Uiteraard zullen op de beurs tevens een aantal fraaie klassieke motoren tentoongesteld worden.

De organisatoren zullen er een aantal ‘vrije’ stands inrichten waar andere liefhebbers hun spullen kunnen aanbieden. Eenieder die van deze gelegenheid gebruik wil maken kan daarvoor contact opnemen met Jurgen Schreurs, die een en ander samen met Leo Brans coördineert. ***

Rond de klok van 14.00 uur zullen enkele prominenten hun opwachting maken. Voor het versterken van de inwendige mens zal een catering aanwezig zijn, zodat het niemand aan iets zal ontbreken. En bovendien ontvangt iedere bezoeker ook nog eens een gratis lot voor de loterij, die aan het einde van de middag zal worden gehouden.

Zondag 11 december Classic Motorcross Beurs
VMCN – Vrienden van de N.M.B.

Aanvang 11.00 uur – Sluiting 16.00 uur

Dit zal plaatsvinden bij:
Suzuki Autobedrijf Verstegen
Loopkantstraat 12
5405NB Uden

Zowel de toegang tot het evenement alsook het aanbieden van beursartikelen is geheel gratis. Een vrijwillige bijdrage ten bate van de VMCN en Vrienden van de N.M.B. wordt natuurlijk ten zeerste op prijs gesteld. De VMCN en Vrienden van de N.M.B. nodigen eenieder die de classic motorcross een warm hart toedraagt van harte uit om op 11 december af te zakken naar Uden. Hartelijk welkom allemaal.

Parkeren bezoekers op de parkeerplaats van het Sportpark (Parklaan/Sportlaan); Volg de CAMEL pijlen.(Standhouders parkeren bij Garage Verstegen)

VMCN Jurgen Schreurs E-mail: jurgen@vmcn-mx.nl
Vrienden van de N.M.B. Jac Peeters E-mail: motorpost2016@gmail.com
Graag tot 11 december in Uden,

Met vriendelijke groet,
Bestuur VMCN

Scroll to top