Laatste Nieuws

Corona-update

Beste VMCN Leden,

Zoals beloofd, zouden wij jullie op de hoogte houden over de vernieuwde corona maatregelen. Helaas hebben de richtlijnen van het RIVM bepaald dat er tot 1 september 2020 geen wedstrijden gereden mogen worden in Nederland. Dit betekend voor de VMCN dat er slechts enkel de NK wedstrijden in Den Dungen en Eersel nog op de kalender staan. In het allerbeste scenario zouden wij hier nog enkele wedstrijden aan toe kunnen voegen, echter zal dit tot een maximum van 5 à 6 wedstrijden uit kunnen komen. Wij als bestuur vinden dat je dit geen Nederlands Kampioenschap kan noemen, en hebben daarom besloten dat er in 2020 geen VMCN NK wedstrijden meer zullen worden gehouden.

Hoe jammer wij het ook vinden, het is helaas de realiteit waar we op dit moment mee te maken hebben.
Wanneer het mogelijk is gaan we proberen wel nog diverse wedstrijden proberen te organiseren, echter deze zullen niet meetellen voor een kampioenschap. Indien mogelijk zullen we nog wel proberen hier iets leuks/ludieks van te maken, zodat we dit op de jaarlijkse feestavond alsnog kunnen vieren met iedereen. Wanneer je leuke ideeën hebt hiervoor, kan je deze mailen naar: info@vmcn-mx.nl.

Om gedurende deze vreemde periode zonder motorcross toch wat vermaak te hebben gaan we VMCN leden ‘in beeld’ brengen. Als eerste lid is Geert Breemer aan bod gekomen. Deze Friese Classic crosser is al meerdere jaren bij de VMCN wedstrijden te spotten en rijdt de laatste jaren samen met zijn vader bij de Classic 50cc klasse. In deze klasse werd hij in 2016 en 2019 kampioen. Klik hier voor het artikel.
Wil jij graag ‘in beeld’ worden gebracht of een ander mooi Classic Motorcross verhaal met ons delen? Stuur dan even een berichtje naar: davy@vmcn-mx.nl

Zodra er meer nieuws is, zullen we jullie uiteraard weer op de hoogte houden.

Met vriendelijke groet,
Bestuur VMCN

Scroll to top