Laatste Nieuws

Erehaag Wil Wintermans

Beste VMCN Leden en betrokkenen,

Afgelopen donderdag 10 september is ons VMCN lid Wil Wintermans op zijn geliefde circuit “De Ketelberg” te Eersel na het parkeren van zijn Maico aan een hartaanval overleden.

Wil was een van de eerste toenmalige Dutchtwinshock leden, jarenlang zeer actief geweest tijdens alle wedstrijden in binnen- en buitenland. De laatste jaren door zijn fysieke omstandigheden minder aanwezig op de classic wedstrijden, maar wel altijd de drijfveer achter MCC de Kempen en zeker ook de VMCN wedstrijd in Eersel.

De familie van Wil heeft gevraagd aan de motorclub en ook met name aan de classic motorclub, of er een Erehaag met motoren voor Wil georganiseerd kan worden.

Het is de bedoeling dat er aanstaande woensdag 16 september 2020 om 09:30 uur een erehaag gevormd is op het circuit van MCC de Kempen. Het is de bedoeling dat rond 09:30 uur alle motoren opgesteld staan in de erehaag, en gevraagd is of er zoveel mogelijk motorgeluid te horen is. Wil zal daar dan een ronde doen door de erehaag, waarna zij zullen vertrekken naar de dienst (10:30 uur) in de Muzenval te Eersel. Deze dienst is op het circuit te volgen via een livestream.

Na de dienst willen wij dan graag wederom de erehaag opstellen in de Weebosch bij de kerk.

Graag willen wij vragen om zoveel mogelijk (classic) motoren bij deze erehaag aanwezig te hebben.

Locaties:             

  • 09:30 uur, erehaag opgesteld Circuit MCC de Kempen, Smaragdweg 70, 5527 JD, Hapert
  • Na de dienst, erehaag opstellen in de Weebosch bij de kerk, Weebosch 75, 5571 LW Bergeijk

Op beide locaties is voldoende parkeergelegenheid

Wij hopen op jullie medewerking.

Namens MCC de Kempen en de VMCN

Scroll to top