Laatste Nieuws

Foxhill VMXdN inschrijving 2023

Het grootste Vintage MX evenement ter wereld

Goedemiddag allemaal,

Het grootste evenement op gebied van Vintage Motocross ter wereld, de VMXdN welke altijd plaats heeft gevonden in Farleigh Castle, zal in 2023 voor het 2e jaar op rij plaatsvinden op het legendarische circuit van Foxhill. De wedstrijd zal plaatsvinden in het weekend van 26/27 augustus 2023, en via de organisatie van de VMCN heb ik begrepen dat we in Nederland geen wedstrijd hebben dat weekend.
De inschrijving voor deze wedstrijd gaat zeer binnenkort open, en ook dit jaar zal er weer een groep met rijders van de VMCN en overige Nederlanders naar deze wedstrijd toe gaan.

Voor de VMCN leden en alle overige rijders welke daar interesse in hebben, heb ik al diverse jaren de inschrijving verzorgt. Ook voor de 2023 is dit weer de bedoeling.
Wil je voor 2023 je eigen aanmelden voor deze wedstrijd, stuur mij dan VOOR vrijdag 18 November 2023 een mailtje, met daarin de klasse waar je in wilt deelnemen.

De kosten van de inschrijving bedragen € 200,00 euro.
De kosten voor een weekendverzekering bedraagt € 140,00 euro.
Wanneer je zelf al in het bezit bent van een FIM Euro of FIM International licentie, hoef je de weekendverzekering niet af te sluiten.Het is dus een evenement wat zeker niet voor niks is, maar zeker de moeite waard. Vorig jaar waren er 8 klassen met 40 rijders, en tussen de 15.000 en 20.000 man publiek.  Enkele namen welke in 2022 hebben deelgenomen: Mike Brown, Zach Osborne, Ryan Villopoto, Mel Pocock, Brad Anderson, Kurt Nicoll, Jake Nicholls, Keith Johnsson, Doug Dubach en nog vele anderen.

De volgende klassen staan er voor 2023 op het programma:

Mocht je deel willen nemen, stuur mij even een mailtje naar:

bartvandulmen_55@hotmail.com

Vermeld hierin duidelijk je voornaam, achternaam, geboortedatum, adresgegevens, transpondernummer, rijnummer, type motor en bouwjaar en in welke klasse je wil rijden.

VOOR vrijdag 18 November 2023 a.s. aanmelden aub.

Mocht je deel willen nemen aan het landenteam evenement, neem dan even contact met mij op. Op dit moment is er nog niet het idee om een team te maken, maar bij veel interesse bekijken we de mogelijkheden voor 2023.

Met vriendelijke groet,
Bart van Dulmen
Tel: 06-51094534

Scroll to top