Laatste Nieuws

In memoriam: Paul Bennink

Beste leden van de VMCN,                                                                         

30-10-2018

Afgelopen Zaterdag bereikte ons het droevige bericht dat ons VMCN lid Paul Bennink is overleden .

Paul was een van onze prominente leden en die ook vanaf het begin van de Dutch Twin Shock vereniging al lid was.

Paul is ook een van de weinige rijders die het gelukt is om 3 jaar achter elkaar kampioen te worden en dus de wisselbeker definitief mee naar huis mocht nemen. 

Naast het zelf rijden was hij ook iemand die bij iedereen in de sport betrokken was en altijd interesse had in het wel en wee van onze vereniging .  Als er niks te rijden was bij de VMCN en later tijdens zijn ziek zijn kwam je Paul en Regina altijd wel ergens tegen op een GP , een ONK of gewoon een wedstrijdje ergens in het land . Een echte liefhebber en een echte motorsportman met altijd het duimpje omhoog.

Wij wisten dat Paul ernstig ziek was , maar hij bleef positief en hij bleef vechten,  toch was deze wedstrijd door hem niet te winnen.  Slechts 53 jaar mocht hij worden, zijn weg vallen is een groot verlies voor onze club .

Op Woensdag 31 Oktober van 19:00 tot 19:30 uur is voor iedereen die wil, de gelegenheid om te condoleren in het uitvaartcentrum Yarden / Smelt in Hengelo Overijssel. Adres: Deldenerstraat 157, 7555 AB Hengelo.

Voor degene die daar niet naar toe kunnen maar toch iets van zich willen laten horen kan dat aan: Regina Bennink, Vijverlaan 1,  7553 CA  Hengelo Overijssel Wij wensen Regina, de familie en alle kennissen en vrienden van Paul heel veel sterkte toe de komende tijd. 

Scroll to top