Laatste Nieuws

Kalender wijziging

Beste leden van de VMCN,                                                                                      Ammerzoden 10-3-2015

Over 12 dagen begint het seizoen 2015 voor een groot deel van de VMCN leden. Op zondag 22 maart 2015 zullen wij met bijna alle klassen aanwezig zijn bij MCC de Kempen in Eersel voor onze openingswedstrijd. Helaas is het dagschema voor deze wedstrijd dusdanig vol, dat de VMCN in overleg met MCC de Kempen met het oogpunt op de vergunning de keuze heeft moeten maken om de classic 60+ en 60- klasse hier niet te kunnen laten verrijden. Uiteraard hadden wij allemaal graag een openingswedstrijd gezien, waar alle klassen van de VMCN hadden kunnen rijden, maar dit was voor seizoen 2015 helaas niet mogelijk. Wel is het voor de classic 60+ en 60- klasse mogelijk om bij de twinshock 50+ of twinshock 50- klasse mee te doen (wanneer de motoren voldoen aan het reglement).

Daarnaast hebben er nog een aantal wijzigingen plaatsgevonden op de kalender. We hebben getracht om de Classic 60+ en 60- klasse na jaren afwezigheid weer bij MC Nop in Rutten te laten rijden. Echter heeft ook  MC Nop een vergunning welke het niet toelaat om meerdere klassen toe te laten dan afgelopen jaren. MC Nop heeft daarom ervoor gekozen om dezelfde klassen te laten verrijden, welke afgelopen jaar hebben gereden. Hierdoor is er dus 1 wedstrijd afgevallen voor de classic 60+ en 60- klasse.

Tijdens de kalendervergadering in januari 2015 is er door de vertegenwoordigers van de classic 60+/60- klasse de uitspraak gedaan om maximaal 8 NK wedstrijden op de kalender voor 2015 te zetten. Echter na de ledenvergadering hebben we hierover diverse opmerkingen gehad, en na diverse mailtjes van classic 60+/60- rijders,  en in overleg met de rijderscommissie van de Classic 60+ en 60- klasse, is er de uitspraak gedaan dat we gaan trachten om naar maximaal 10 NK wedstrijden voor deze klassen te gaan in 2015.

Er is hierover veel overleg geweest tussen het bestuur en de rijderscommissie, en er is uiteindelijk besloten om de classic 60+/60- klasse ook een NK wedstrijd te laten verrijden op zondag 3 Mei in Makkinga, zondag 10 Mei in Emmen en op zondag 31 Mei in Veldhoven.

Met het afvallen van Rutten, en het toevoegen van Makkinga, Emmen en Veldhoven komt het totaal aantal NK wedstrijden voor de classic 60+ en 60- klasse op 10 stuks.

Met vriendelijke groet,

Namens het bestuurs van de VMCN

Bart van Dulmen

Kijk voor details Kalender 2015

boekel13april

Scroll to top