Laatste Nieuws

Ledenvergadering 26-1-2014.

Ledenvergadering 26-1-2014.

Namens het gehele bestuur wil ik iedereen bedanken die aanwezig waren op de eerste ledenvergadering van de nieuwe classic motorcross club van Nederland .

Waar bijna iedereen al geruime tijd over sprak is toch werkelijkheid geworden.

Beide clubs , te weten de Pré 70 en de DTS/VMC , hebben na veel en goed overleg en duidelijke afspraken ,besloten om samen verder te gaan als VMCN.

De opkomst was daarom extra groot volgens mij. Voor het eerst zaten wij (als bestuur) niet alleen voor onze oud leden van de DTS/VMC  maar ook voor de oud leden van de Pré 70 , welke allen de nieuwe club gaan vorm geven.

Zoals al meer malen besproken er veranderd voor de rijders niets, de wedstrijden worden volgens traditie verreden en de reglementen blijven grotendeels ongewijzigd.

Meer als 160 aanwezigen werden geteld , dit benadrukt nogmaals dat de classic motorcross in Nederland een serieuze aangelegenheid is en dat het voortbestaan hiervan alleen maar gegarandeerd kan worden als we samen tot goede besluiten en afspraken kunnen komen.

Momenteel word er nog hard gewerkt aan de ledenlijsten , het uitschrijven van de dictricktlicentie,s  , notulen en aan de site.

Als nieuwe voorzitter ( voor sommigen) wil ik jullie natuurlijk ook bedanken voor het getoonde vertrouwen in het bestuur en  wens ik iedereen veel sportief cross plezier en een heel goed seizoen.

Hopelijk net zo goed en gezellig als onze eerste gezamenlijke ledenvergadering !!!

Wij als bestuur hebben er zin in en wij hopen jullie allen ook.

Mvg ,   Max Wagener

Scroll to top