Laatste Nieuws

NK HALMAC Halle zondag 12 september

Komende zondag vind onze 6e wedstrijd voor het Nederlands Kampioenschap Vintage Motocross plaats. We zijn dan voor het eerst als VMCN zijnde welkom bij HALMAC Halle en hun circuit “de Kappenbulten”.

Wedstrijdinfo:
Er kan bij HALMAC Halle worden overnacht. Hiervoor is het rennerskwartier op zaterdag geopend vanaf 18.00 uur. De kosten bedragen € 10,- per voertuig.
De inschrijving start op zondag om 7.30 uur en de trainingen vangen aan om 9.00 uur.

Alle info en het dagschema van deze wedstrijd zijn te vinden op onze site via de volgende link:

BELANGRIJK!

De gemeente stelt het verplicht dat iedereen (behalve rijders) die het circuit bij HALMAC Halle wilt betreden een coronatoegangsbewijs dient te hebben. Dit geldt voor alle begeleiders en publiek vanaf 13 jaar, kinderen tot en met 12 jaar zijn vrijgesteld en hoeven niets te laten zien.

Een coronatoegangsbewijs is een geldige QR-code in de CoronaCheck-app. Je maakt dit bewijs met een negatieve testuitslag, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat je bent hersteld van corona. Meer informatie over hoe je een coronatoegangsbewijs verkrijgt, staat in dit document en op deze website van de Rijksoverheid. Op deze pagina is ook informatie beschikbaar voor onze buitenlandse deelnemers.

Huldiging winnaars VMCN Cup 2020 in Markelo
De huldiging van de winnaars van de VMCN Cup van vorig jaar, welke eigenlijk gepland stond te St. Isidorushoeve maar daar was gecancelled, hebben wij nu gepland op zondag 19 september tijdens onze wedstrijd te Markelo. tijdens de prijsuitreiking van de dag winnaars. Alle prijswinnaars zullen opnieuw nog worden benaderd.

Bij onze wedstrijd te Groesbeek bij de club MBC de Zeven Heuvelen op 26 september aanstaande overnachten niet mogelijk zal zijn.

Daarnaast zijn de standen na onze wedstrijd bij MC Utrecht helaas nog niet bijgewerkt. In de aangeleverde data zitten nogal wat fouten waardoor het verwerken van de standen deze keer wat meer tijd kost dan normaal. Deze worden z.s.m. geüpdatet.

Hierbij willen we jullie alvast meegeven dat het ook bij volgende wedstrijden mogelijk kan zijn dat de betreffende gemeenten het in de verleende vergunning clubs verplichten om alleen begeleiders/bezoekers toe te laten met een coronatoegangsbewijs. We sluiten het niet uit dat het ook voor de rijders bij een wedstrijd verplicht wordt. Indien dit zo is hebben wij dit als club te respecteren. Per wedstrijd zullen wij onze leden zoals jullie inmiddels gewend zijn tijdig informeren.

Graag zien wij jullie aanstaande zondag weer voor een nieuwe mooie en sportieve Classic crossdag!

Tot bij HALMAC Halle!

Scroll to top