Laatste Nieuws

NK VMCN Zondag 10 oktober Eersel “MCC de Kempen”

Komende zondag zijn we samen met de Classic Zijspancross Club (CZC) opnieuw welkom bij MCC de Kempen te Eersel. Hier verrijden we op het circuit “De Ketelberg” onze 9e en voorlaatste wedstrijd voor het Nederlands Kampioenschap Vintage Motocross.

Er kan dit weekend in Eersel niet worden overnacht.

De inschrijving start op zondag om 7.45 uur en de trainingen vangen aan om 9.00 uur.

Alle info en het dagschema van deze wedstrijd zijn te vinden op onze site via de volgende link:

MCC de Kempen houd de baan de gehele week al gesloten om deze optimaal te kunnen prepareren voor onze wedstrijd. Houd onze Facebook/Instagram/Website in de gaten voor een baanupdate. Zoals jullie inmiddels gewend zijn proberen wij deze telkens een dag voor de wedstrijd te plaatsen.

Geluidscontrole vooraf aan de training in fuik
Alle motoren dienen te voldoen aan de huidige KNMV geluidsnormen.
(Zie ook het VMCN reglement: §4.6 Motoren dienen minder dan 94 decibel te produceren, een hoger geluidsniveau is niet toegestaan).
Eersel zal alle motoren keuren op het geluid alvorens ze de baan in gaan en tevens wordt er op geijkte plaatsen langs het circuit geluid gemeten. Houdt hier dus rekening mee en ga tijdig naar de fuik voor de training, zodat alle motoren gemeten kunnen worden en iedereen op tijd aan zijn training kan beginnen.

We hopen jullie allemaal te zien aanstaande zondag voor onze eerste wedstrijd van onze Brabantse tweeluik de komende 2 weekenden.

Tot in Brabant bij MCC de Kempen!

Scroll to top