Laatste Nieuws

Trainingsdag zondag 12 juli 2020

Beste sportvrienden,

We mogen weer!

Eindelijk hebben we weer goed nieuws te melden. Na alle afgelastingen van de afgelopen maanden, kregen we vorige week eindelijk het bericht dat er vanaf 1 juli 2020 weer motorcrosswedstrijden georganiseerd mogen worden.

Wij als VMCN en ONK Bromfietscross zijnde, vinden het verstandiger om eerst een trainingsdag te organiseren, zodat alle leden een korte voorbereiding op het seizoen kunnen hebben.

Wij hebben daarom als clubs zijnde samen het circuit van Vledderveen voor jullie af kunnen huren op zondag 12 juli 2020. Van 10:00 tot 17:00 uur mag er getraind worden, en wij hebben hiervoor een dagindeling gemaakt zodat er een geschikte verdeling in klassen is gemaakt. Elke groep/klasse kan 4x 20 minuten rijden, en aan het einde van de dag is er nog ruim 1 ½ uur de baan volledig open voor alle groepen/klassen tezamen.

De kosten voor deze trainingsdag zijn geheel gratis, uiteraard is een KNMV verzekeringspas wel verplicht. De dag is alleen bedoeld voor VMCN en/of ONK Bromfietscross leden, en ook alleen voor de motoren zoals toegelaten zijn in de klassen van de desbetreffende clubs (dus geen moderne motoren!).

Het circuit van Vledderveen is ook zaterdag 11 juli 2020 gewoon geopend voor vrije training van 13:00 tot 17:00 uur, echter is de baan dan niet afgehuurd door onze verenigingen. Overnachten is mogelijk van zaterdag op zondag, de kantine en toiletten zijn zaterdagavond geopend en we hopen hier een gezellige avond van te maken. De kosten voor het overnachten zijn €10,- per voertuig.

De kantine en toiletten sluiten ‘s-nachts rond 01.00 uur en zijn ‘s-ochtends weer geopend.

Klik hier voor het dagschema zoals die nu is ingedeeld, uiteraard zijn we afhankelijk van de opkomst en kan er nog het e.e.a. veranderen.

Graag nog een oproep aan iedereen om zijn/haar transponder op te motor te monteren, dan kan de MRTO Vledderveen gelijk haar transponderlus testen.

Let op: Vanwege het coronavirus volgen wij het beleid van de RIVM, NOC*NSF en KNMV. Deze protocollen zijn te vinden via de volgende link:
https://knmv.nl/motorsport/medische-informatie/coronavirus/ 

Wij hopen op een goede opkomst, en zien jullie graag op 12 juli!

Adres: Aviaweg 1, 9585 PJ Vledderveen (Let op: provincie Groningen).

Met vriendelijke groet,

Bestuur VMCN & ONK Bromfietscross

P.s. we zijn druk bezig om nog een aantal wedstrijden dit jaar te plannen, zodra dit definitief is laten we het jullie zo spoedig mogelijk weten.

Scroll to top