Laatste Nieuws

Uitnodiging Feestavond 2017

Aan alle leden van de Vintage Motocross Club Nederland en hun aanhang.
De wedstrijden van het vierde VMCN seizoen zit er op, en de kampioenen zijn bekend. Om het seizoen met zijn allen mooi af te sluiten zijn jullie bij deze allemaal uitgenodigd voor de feestavond met de prijsuitreikingen en de huldiging van onze winnaars.
Sommige leden denken dat alleen de prijswinnaars welkom zijn, maar alle leden (met aanhang) zijn van harte welkom om er een leuke en gezellige avond van te maken.

De jaarlijkse feestavond wordt dit jaar gehouden op zaterdag 18 november 2017 te Hedel.

Boerengolf Hedel zal in 2017 de ruimte beschikbaar stellen voor de feestavond van de VMCN. Er is hier een mooie feestzaal, waar muziek (DJ) e.d. allemaal geregeld wordt. Tevens zullen Rick Folkers en Rene Wanders aanwezig zijn om deze avond te voorzien van live muziek.

Locatie feestavond: Boerengolf Hedel
Achterdijk 57
5321 JB, Hedel
www.boerengolfhedel.nl

Voor degene met een eigen overnachtingsmogelijkheid is er ruimte om te overnachten op het parkeerterrein bij de feestzaal. Hier worden geen kosten voor gerekend.

De deuren van de feestzaal zullen om 19:00 uur open gaan, en om 19:45 uur willen we beginnen met de prijsuitreiking. Er zullen in 8 klassen de prijswinnaars gehuldigd worden, waardoor we deze verdelen in 2 blokken. Rond 02:00 uur is het feest afgelopen.

Zoals gewoonlijk vragen wij weer aan iedereen om een prijsje mee te brengen voor de loterij die we houden om de financiële kant van de feestavond wat te verlichten voor onze penningmeester. Dit jaar hebben we als VMCN zijnde een aantal leuke prijzen voor jullie in de aanbieding, om de loterij wat aantrekkelijker te maken voor iedereen.
Alle leden zijn welkom met één introducé (gratis), en ieder mag natuurlijk zijn ,,aanhang” meebrengen die kunnen tegen betaling van € 10,- p.p. (kostprijs) lekker meegenieten van een gezellige avond.
Iedereen graag de presentielijst tekenen bij binnenkomst a.u.b.
Wij doen ons best, maar jullie maken t feest, dus breng je beste humeur maar mee en natuurlijk je vrouw , partner, vriendin , vriend of wie dan ook, als ze maar gezellig zijn
Met vriendelijke groet,
Bart van Dulmen

Namens het bestuur van de VMCN
Vintage Motocross Club Nederland

Scroll to top