Laatste Nieuws

Update VMCN wedstrijden n.a.v. Corona virus

Beste VMCN Leden,

Op dit moment is het zo dat de overheid alle evenementen tot 1 juni heeft verboden. Voor ons als VMCN houd dit in dat na de afgelastingen van Lichtenvoorde en St. Isidorushoeve ook onze NK wedstrijden in april en mei in Delfzijl, Geldermalsen, Neerijnen, Hummelo en Halle helaas géén doorgang vinden.

Verder blijft het voor nu uiteraard afwachten hoe de situatie zich ontwikkeld en wat er daarna nog mogelijk gaat zijn. Gezien de huidige heftige omstandigheden is het erg aannemelijk dat 1 juni niet de einddatum van de maatregelen gaat zijn en dat er nog meer wedstrijden zullen worden afgelast. Zodra er meer duidelijk is, zullen we dit uiteraard bekend maken. Voor de laatste informatie vanuit de KNMV over de gevolgen van de coronacrisis zie de volgende pagina: link

Voor nu willen we jullie graag nog meegeven om de RIVM adviezen op te volgen. Blijf gezond, blijf indien mogelijk thuis en wees voorzichtig! Benut deze tijd om je motor(s) extra mooi op te poetsen en technisch klaar te maken, je outfit + bescherming in orde te maken, je bus of camper grondig te poetsen en je gereedschap te ordenen zodat je helemaal gereed bent voor de wedstrijden zodra we weer mogen rijden.

Met vriendelijke groet,
Bestuur VMCN

Scroll to top