Laatste Nieuws

Update VMCN wedstrijden n.a.v. Corona virus

Beste VMCN Leden,

Zoals jullie allemaal wel zullen hebben meegekregen op het nieuws, heeft het Corona virus Nederland (en de rest van de wereld) aardig in zijn macht. De Nederlandse regering heeft stevige maatregelen genomen i.v.m. dit virus, en gaat de komende 3 weken zo goed als op slot.

Hierdoor zijn de eerste 2 wedstrijden welke gepland stonden op zondag 22 maart in Lichtenvoorde en zondag 5 april in St. Isidorushoeve sowieso NIET door. De kans is ook zeer reëel dat er nog meerdere wedstrijden afgelast zullen gaan worden, maar dit bekijken we per wedstrijd op zich.

De intentie is wel dat we willen proberen alle wedstrijden in te halen, het is dan ook mogelijk dat dit op andere data plaats zal vinden dan de vooraf opgegeven reservedatums. We zullen hier uiteraard wel rekening mee houden met de landelijke vakantieperiodes, en zullen dit alles dan ruim vooraf bekend maken.

Echter op dit moment zit er niets anders op dan afwachten op hoe de situatie zich voordoet de komende weken. Zodra er meer duidelijk is, zullen we dit z.s.m. bekend maken.

Met vriendelijke groet,
Bestuur VMCN

Scroll to top