Laatste Nieuws

Verslag Gouda en info Emmen 18-7

Zaterdag 10-7 begon de dag met prachtig mooi weer en een mooie opkomst van 127 deelnemers op het mooie maar toch wel moeilijke circuit te Gouda.

Mcc Holland had de baan perfect geprepareerd en met een heuse discjokey bij de kantine was er de hele dag muziek.

De trainingen begonnen om 11 uur ’s morgens met als eerste de pre 90/95. Bij de tijdtraining ging dit niet helemaal goed waardoor ze later nog een keer moesten tijdtrainen. Hierdoor moest het wedstrijdschema iets worden veranderd en moesten de classics als eerste. De trainingen verliepen verders goed.

Daarna werd de eerste manche gereden door de classic 60- 60+. Het was voor sommige rijders wel nog even de vraag hoe de start zou gaan, direct haaks de hoek om of de grote bocht recht voor hun uit, maar dat kwam helemaal goed en verliep zonder problemen.

Tijdens de eerste en tweede manches geen rare dingen gebeurd en alles verliep vlekkeloos. Dus al met al een zeer mooie geslaagde dag hier in Gouda. Een club die t goed voor elkaar heeft.

Nu op naar de 3e wedstrijd in t jaar 2021 naar Emmen. Op zondag 18-7 aanstaande zijn we welkom bij de Motodrome Emmen. Alle info en het dagschema vinden jullie op onze site via de volgende link:

Tot zondag!

Scroll to top