Laatste Nieuws

Verslag NK VMCN Classic Motocross MC Utrecht

Afgelopen zaterdag waren we me de VMCN te gast bij MC Utrecht. Het was weer als vanouds een zeer spannende dag.

Foto gemaakt door Ria Tuik

Met een goede opkomst voor een wedstrijd op zaterdag, goed weer en een diversiteit aan gebeurtenissen. Ten eerste is bij iedereen bekend dat het een verraderlijk baantje kan zijn. Dit wordt door sommige wel eens vergeten. Je moet er zeer geconcentreerd rijden om ongelukken te voorkomen en er een leuk weekend van te maken. Helaas zijn er gedurende de dag wel enkele valpartijen geweest met gevolgen en werd er ook een keer tijdens een manche voortijdig afgevlagd. Beterschap gewenst voor de betrokkenen!

Naast de diversie valpartijen is het een zeer geslaagde wedstrijddag geworden en kon er opnieuw in de verschillende klassen een mooie strijd om het eremetaal worden waargenomen.

Hierbij een overzicht van de dag winnaars:

  • Classic 50cc:                    Dave Xhofleer
  • Pré 90/95 40+:                 Gerard Zundorf
  • Pré 90/95 125cc:             Calvin van Groen
  • Pré 90/95 Open:              Martijn van Veen
  • Twin Shock 50-:              Jurgen Schreurs
  • Twin Shock 50+:             Michel Paulussen
  • Classic 60-:                       Danny Seels
  • Classic 60+:                      Peter van den Nieuwenhof

MC Utrecht had voor de VMCN en MX50 leden nog wel een kleine opmerking wat betreft de opening van het rennerspark. We kregen van hen te horen dat er verschillende personen veel te vroeg het rennerspark op wilde. Dit werd door de club geweigerd, maar helaas niet vriendelijk geaccepteerd. De openingstijden worden door ons duidelijk bij de informatie over een wedstrijd getoond. Gelieve je aan deze tijden te houden. B.v.d.

De standen worden z.s.m. bijgewerkt. Het heeft even geduurd alvorens wij deze digitaal aangeleverd hebben gekregen. Het kost even tijd om deze te verwerken en daarnaast zijn er mogelijk nog correcties in deze noodzakelijk alvorens wij de nieuwe standen kunnen publiceren. Alvast bedankt voor jullie geduld.

Zondag 12 september a.s. staat de volgende wedstrijd voor het Nederlands Kampioenschap Vintage Motocross op de agenda en zijn we welkom bij HALMAC Halle. Tot dan!

Scroll to top