Laatste Nieuws

Verslag VMCN CUP #4 – MC Lidu Den Dungen

Afgelopen weekend stond alweer de 4e wedstrijd voor de VMCN Cup op de agenda. Hierbij waren we met de VMCN wederom samen met de ONK Brommercross welkom bij MC Lidu te Den Dungen.

MC Lidu had perfect crossweer voor ons besteld en het circuit “De Meerse Plas” lag er dan ook prachtig bij. De opkomst was heel goed met een 225-tal inschrijvingen. In de klassen van de VMCN reden 171 deelnemers mee.

De samenvatting van het weekend van MC Lidu:
Wat hebben wij een mooi weekend achter de rug. 2 dagen met een super opkomst. Wij hebben rond 20.00 uur moe, maar voldaan, na een ontzettend bizar rare dag, het slot op de poort gedaan. We hebben er van genoten en hopelijk mogen wij jullie in 2021 weer ontvangen.
Verder willen wij de onfortuinlijke rijders heel veel beterschap wensen. Hopelijk zijn ze snel weer op de been.

©Dré Laurijssen

Ook wij als VMCN hebben het als een mooie wedstrijddag ervaren en willen daarvoor MC Lidu uiteraard bedanken voor het organiseren van dit Vintage crossweekend. De zondag begon knotsgek met meerdere valpartijen tijdens de trainingen en daarnaast ging het ook mis bij de tijdwaarneming voor enkele klassen. Hierdoor werd er door de Classic 50cc voor de 1e manche geloot en reden de Pré 90/95 klassen series gevolgd door een A- en B-finale.

Verder hebben we veel mooie wedstrijden kunnen waarnemen en word bij iedere klasse ook langzaam duidelijk welke rijders er zullen gaan strijden voor de podiumplaatsen om de VMCN Cup. Alle uitslagen van Den Dungen en de bijgewerkte standen vinden jullie hier: Uitslagen en standen

Nu hebben we eerst een vrij weekendje, maar volgende week zondag 20 september zijn we voor de 2e keer dit jaar welkom bij MTRO Vledderveen. Ditmaal voor onze 5e wedstrijd van de VMCN Cup! Later meer info over deze wedstrijd.

Met vriendelijke groet,

Bestuur VMCN

Scroll to top