Laatste Nieuws

VMCN Cup 2020 + kalender

Beste VMCN Leden,

Hierbij maken wij met enige trots de nieuwe kalender voor 2020 bekend. Sinds bekend is dat we weer wedstrijden mogen gaan rijden zijn we druk bezig geweest en zijn we nu tot i.i.g. een mooi aantal van 7 wedstrijden kunnen komen. Een 8e wedstrijd is nog onder voorbehoud. De data en circuits:

  • 19-7              Geldermalsen
  • 25-7              Neerijnen
  • 30-8              Emmen
  • 6-9                Den Dungen
  • 20-9              Vledderveen
  • 26-9              Utrecht
  • 11-10            Eersel
  • 18-10             T.b.a. (onder voorbehoud)

De volledige kalender vinden jullie hier waar ook een afdrukbare versie (PDF) is te downloaden.

Zoals eerder aangekondigd is er dit jaar geen Nederlands Kampioenschap, maar in de plaats daarvan zal er gestreden kunnen gaan worden om de VMCN Cup. De eerste 3 rijders per klasse zullen in de prijzen vallen. Daarnaast gaan we hier nog diverse ludieke prijzen aan toevoegen. Alle ideeën hiervoor zijn van harte welkom. Deze kunnen worden gemaild naar info@vmcn-mx.nl.

Aanstaande zondag is het zover en mogen we na lang wachten eindelijk weer eens achter het starthek verschijnen. Na de zeer geslaagde training afgelopen zondag bij MRTO Vledderveen zijn we aanstaande zondag welkom bij MCC Geldermalsen en op zaterdag een week later bij MCC Neerijnen.

In Geldermalsen is overnachten mogelijk van zaterdag 18 juli t/m zondag 19 juli. Het terrein is hiervoor zaterdag geopend van 18.00 tot 21.00 uur. Inschrijven kan op zondagmorgen van 7.30 tot 8.30 uur, in de witte keet die aan de weg staat (Betaling alleen contant, pinnen is niet mogelijk). Zaterdags kan er ook getraind worden, waarvoor vooraf aangemeld moet worden via de website van MCC Geldermalsen.
In Neerijnen is overnachten mogelijk van vrijdag 24 juli 18.00 uur t/m zaterdag 25 juli 19.30 uur.
De kosten voor het overnachten zijn bij beide wedstrijden €10,- per voertuig, per nacht.

De dagschema’s en algemene informatie van beide wedstrijden vinden jullie hier op de website:

Vanwege het coronavirus volgen wij het beleid van de RIVM, NOC*NSF en KNMV. Deze protocollen zijn te vinden via de volgende link.

Tijdtraining-Bord-VMCN

Tijdtraining:
Met ingang van dit seizoen is er voor alle klassen een tijdtraining ingevoerd (zie notulen ALV 2020). Iedere klasse heeft een training van 15 minuten, waarvan de eerste 2 ronden vrije training is. Vervolgens komt er na 2 ronden het bord met de T erop langs de baan te staan (foto rechts) en vanaf dat moment gaat de tijdtraining in. Deze tijden worden gebruikt voor de mogelijke indeling van de A en B groepen, maar bepaald tevens ook de opstelling in de fuik voor beide manches, dus zowel de 1e als de 2e manche wordt opgesteld volgens deze tijdtraining!

Wij wensen jullie allen mooie sportieve wedstrijddagen toe en zien jullie graag allereerst aanstaande zondag in Geldermalsen!

Met vriendelijke groet,
Bestuur VMCN

Scroll to top