Laatste Nieuws

VMCN Cup zondag 30 augustus Motodrôme Emmen

Beste VMCN Leden,

Komende zondag staat na een korte zomerbreak de 3e wedstrijd voor de VMCN Cup gepland. We zijn dan samen met de ONK Brommercross en de Classic Zijspannen welkom bij Motodrôme Emmen voor onze volgende wedstrijd welke verreden zal worden op het mooie circuit “De Pottendijk”.

Het circuit is momenteel nog te nat en het is afwachten wat ze vandaag nog aan regen krijgen. Vanavond om 21.00 uur zal worden beslist of de wedstrijd van zondag door kan gaan of niet.

Alle info over deze wedstrijd is te vinden op onze site via de volgende link:

Tijdtraining-Bord-VMCN

Ingekorte tijdtraining:
In verband met het volle dagschema zijn de trainingen op verzoek van Motodrôme Emmen iets ingekort. Iedere klasse heeft komende zondag een training van 12 minuten, waarvan de eerste 2 ronden vrije training is. Na 2 ronden komt het bord met de T erop langs de baan te staan (foto rechts) en vanaf dat moment gaat de tijdtraining in. Deze tijden worden gebruikt voor de mogelijke indeling van de A en B groepen, maar bepaald tevens ook de opstelling in de fuik voor beide manches, dus zowel de 1e als de 2e manche wordt opgesteld volgens de tijdtraining!

Route i.v.m. afsluiting
Komend weekend is een deel van de rondweg van Emmen (de N34) afgesloten. Klik hier voor een PDF met meer info en de betreffende afsluiting.

  • Vanuit Zwolle: Pak vanaf Zwolle 1 afrit eerder en ga richting Klazienaveen
  • Vanaf Hoogeveen: Ga rechtdoor naar Klazienaveen

Reminder over protocollen
Naar aanleiding van de stijgende coronacijfers heeft de overheid een aantal adviezen en maatregelen aangescherpt. Er zijn vooralsnog geen extra maatregelen waar wij in de motorsport rekening mee hoeven te houden. Dat is mooi en dit houden wij graag zo. Daarom benadrukken wij graag nogmaals dat het van groot belang is dat wij ons samen aan de protocollen houden. De complete protocollen van de RIVM, NOC*NSF en KNMV vind je op deze pagina.

Met vriendelijke groet,

Bestuur VMCN

Scroll to top