Laatste Nieuws

VMCN Cup zondag 6 september MC Lidu Den Dungen

Beste VMCN Leden,

Komend weekend staat er een wedstrijd op onze kalender in het Brabantse Den Dungen. Graag willen wij jullie op het volgende attenderen, en vragen wij jullie om de mail volledig met aandacht te lezen.

MC Lidu heeft al diverse jaren last van klagende omwonenden en ligt ook sindsdien onder het vergrootglas van de gemeente. Er is daardoor al diverse keren in de Covid-19 periode handhaving op bezoek geweest, om alles te controleren. We moeten er daarom met elkaar voor zorgen dat iedereen zich aan de regels houdt, en wij het niet voor ons eigen maar ook zeer zeker niet voor MC Lidu gaan verpesten.

Registratieplicht

Tijdens deze Covid-19 periode is elke motorclub verplicht om iedereen ouder als 12 jaar welke op het terrein aanwezig is, geregistreerd te hebben. Wij willen jullie daarom vragen om allemaal een briefje vooraf thuis in te vullen, waarop de namen, woonplaats en telefoonnummers worden geschreven van iedereen die ouder als 12 jaar is. Dit briefje kan bij aankomst bij de poort in een emmer gedeponeerd worden. Deze gegevens worden na 2 weken vernietigd.

Om het jullie makkelijker te maken hebben we een voorbeeld brief gemaakt, (Klik hier om deze te downloaden) deze graag printen en invullen Een eigen gemaakt briefje mag ook, als we de gegevens maar hebben is het goed. Graag wel vooraf  thuis invullen, om de doorstroming bij de poort zo snel mogelijk te maken en geen file te creëren op de openbare weg.

Overnachten

Vanaf vrijdag 4 september a.s. vanaf 18.00 uur is het rennerskwartier open, zaterdag overdag is er maico dag met classic zijspannen en een open klasse. Graag willen we de rijders welke enkel zondag rijden verzoeken om zaterdag 5 september vanaf 18.00 uur pas aan te komen. Overnachten kost € 10,00 per voertuig. Dit graag aan de poort contant voldoen. Er zijn geen douches en er is geen kraanwater aanwezig op ons terrein. Zorg ervoor dat u zelf voldoende water bij u heeft.

Parkeren

In verband met Corona is er door de gemeente een protocol opgesteld. Wij hebben parkeervakken gemaakt. U rijdt hier vooruit in en houdt zoveel mogelijk links aan. Het is verboden om voortenten, luifels etc. tegen elkaar aan te zetten. Volg de aanwijzingen van de aanwezige vrijwilligers.

Rennerskwartier

Het is verboden om in het rennerskwartier te rijden (m.u.v. de zijspannen welke stapvoets mogen rijden). Na de training/wedstrijd mag u de baan na de 1e tunnel verlaten.  Voorheen was dit voor de tunnel, maar om te voorkomen dat er teveel mensen zich verzamelen op 1 plaats is de uitgang verplaatst. Wij verzoeken u om zich na het verrijden van uw training/manche  zo spoedig mogelijk richting uw voertuig te begeven. Wij begrijpen dat het fijn is om snel even na te praten, maar doe dit in de nabijheid van uw bus of auto. Wij verzoeken u ook om bij vertrek uw afval mee te nemen.

Fuik

Het is verboden voor begeleiders om zich in de fuik te begeven. U als rijder moet uw helm ophouden en handschoenen aanhouden in de fuik. U mag deze niet afzetten / uitdoen.

Terrein

U mag zich op het terrein vrij begeven. Maar de tunnels zijn eenrichtingsverkeerd. Vanaf de kantine mag u via de 1e tunnel naar het binnenterrein lopen. Via de 2e tunnel weer richting het rennerskwartier en kantine. Wij zullen dit door middel van “bordjes” aangeven. Houdt u zich hier a.u.b. aan. Houd ook op het terrein  gepast afstand van elkaar.

Kantine

Komend weekend kunt u bij de Fa. Van Heijst terecht voor een frietje, snack en ijsje. Drinken wordt verkocht bij onze kantine.  Wij zullen hiervoor een looproute aangeven. Houdt u zich a.u.b. aan deze route.

De kantine zal helaas dit jaar niet zoals voorgaande jaren geopend zijn. Dat wil niet zeggen dat er geen biertje of wat fris gekocht en gedronken kan worden. Dit kan alleen buiten op het terras. Houdt ook hierbij gepast afstand van elkaar.

Publiek

Er is 250 man publiek toegestaan komend weekend (de begeleiders van de rijders worden hier NIET in meegeteld), maar ook deze moeten allemaal geregistreerd zijn als ze binnenkomen. Dus mochten er mensen willen komen kijken, informeer hen a.u.b. ook dat ze een briefje meenemen met hun namen, woonplaats en telefoonnummer.

Neem a.u.b. bovenstaande in acht. Wij willen graag nog vele jaren wedstrijden zoals deze voor u blijven organiseren. Dat kan alleen als u ons daarbij helpt.

Alle info en het dagschema van deze wedstrijd is te vinden hier op de site via de volgende link:

De protocollen van de RIVM, NOC*NSF en KNMV m.b.t. het Corona virus vind je op deze pagina.

Graag zien wij jullie a.s. zondag voor onze volgende wedstrijd op het mooie circuit “De Meerse Plas”.

Met vriendelijke groet,

Bestuur VMCN

Scroll to top