Laatste Nieuws

VMCN wedstrijden 19 & 25 juli a.s.

Beste Sportvrienden,

Na het nieuws over de trainingsdag voor volgende week zondag 12 juli 2020 in Vledderveen, hebben we nog meer goed nieuws te melden. We zijn de afgelopen week druk bezig geweest om bij alle clubs wedstrijden aan te vragen, en op korte termijn hebben we op dit moment de komende 2 wedstrijden vast staan:

  • Zondag 19 juli 2020 = Geldermalsen
  • Zaterdag 25 juli 2020 = Neerijnen

In Geldermalsen rijden alle klassen van de VMCN met daarbij het ONK Bromfietscross en de Classic Zijspannen, en een week later in Neerijnen rijden ook weer alle klassen van de VMCN met daarbij het ONK Bromfietscross.

In Geldermalsen is er de mogelijkheid om op zaterdag deel te nemen aan de vrije training (inschrijving voor deze vrije training via: https://mcc-geldermalsen.nl/), ook is er de mogelijkheid om te overnachten van zaterdag 18 op zondag 19 juli 2020. De inschrijving op zondagmorgen is gewoon zoals altijd in de kantine).

In Neerijnen is er de mogelijkheid om te overnachten van vrijdag 24 op zaterdag 25 juli, ook hier kan je ’s-Morgens gewoon inschrijven in de kantine.

Doordat het voor iedereen heel erg onverwachts was dat we sinds 1 juli weer mochten rijden, hebben we met spoed deze wedstrijden in kunnen plannen. Voor de clubs van Geldermalsen en Neerijnen is het dus ook heel veel geregel om deze wedstrijd organisatorisch zo snel op te zetten. Hierdoor zullen ze wellicht wat hulp vanuit onze clubs moeten hebben, met bijvoorbeeld een aantal vlaggers. Beide clubs zijn druk bezig voldoende vlaggers te regelen voor de wedstrijden, echter wanneer het dit echt niet lukt hebben wij vanuit de VMCN aangeboden mee te helpen. Wat wil zeggen dat er de mogelijkheid is dat er vlaggers aangewezen zullen worden uit de rijders, wanneer er niet voldoende vlaggers aanwezig zijn.

Daarnaast gaan de wedstrijden in Den Dungen (zondag 6 september 2020) en Eersel (zondag 11 oktober 2020) ook door op de datum zoals ze reeds eerder al gepland waren. We zijn nog druk in overleg om nog aantal wedstrijden meer in te plannen, hierover volgt z.s.m. duidelijkheid.

Ondanks dat de wedstrijden niet meer tellen voor het Nederlands Kampioenschap, zijn we van plan om hier aan het einde van het jaar toch nog een leuke/ludieke prijs aan te hangen. Wat dit wordt zijn we nog niet uit, alle ideeën hiervoor zijn van harte welkom. Wij hopen uiteraard op een goede opkomst, dit hebben de clubs wel verdiend die ondanks deze lastig tijd toch hun nek uitsteken om voor ons een wedstrijddag te organiseren.

Wel willen we jullie blijven wijzen op de maatregelen en protocollen welke nog steeds van kracht zijn, deze zijn te vinden op: https://knmv.nl/motorsport/medische-informatie/coronavirus/

Met vriendelijke groet,
Vintage Motocross Club Nederland

Scroll to top