Laatste Nieuws

Vrijwilligers Feestcomité VMCN Jubileumdag

Beste VMCN leden en betrokkenen,                                                                    Ammerzoden 19-4-2018

Zoals op onze ledenvergadering afgelopen januari verteld, bestaat de VMCN dit jaar 5 jaar. Hiervoor hebben we tijdens het VMCN weekend in Emmen een jubileumdag gepland. Deze jubileumdag zal plaatsvinden op zaterdag 30 juni 2018 op het circuit van Motodrome Emmen. De inschrijving hiervoor volgt binnenkort.

Deze jubileumdag staat in het teken om er een gezellige en leuke dag van te maken, met zowel crossactiviteiten alsmede ook nevenactiviteiten. Deze dag is bedoeld voor alle VMCN leden, maar OOK alle betrokkenen bij de VMCN (man, vrouw, vriend, vriendin, vader, moeder, oom, tante, neef, nicht, konijn, goudvis enz.) kunnen mee deelnemen. De avond wordt afgesloten met een zeer goed verzorgde barbecue en een aansluitende feestavond.

Om deze dag tot in de puntjes te verzorgen, zijn we opzoek naar een aantal enthousiaste vrijwilligers die gezamenlijk het feestcomité voor deze dag willen vormen. Deze vrijwilligers hoeven niet direct VMCN leden zelf te zijn, dit mogen ook vrouwen, mannen, kennissen o.i.d.  van een van de leden zijn. Het is de bedoeling dat het feestcomité in samenwerking met enkele personen van het bestuur gaan bedenken wat er op deze dag gaat gebeuren, en hoe we dit gaan invullen.

Mocht je vol met leuke en enthousiaste ideeën zitten, meld je dan per mail of telefoon aan bij Thijs of Bart. Omdat de jubileumdag al plaatsvindt over ruim 10 weken, zouden we graag volgende week op onze wedstrijd in Vledderveen een kort gesprek met het feestcomité willen houden, om alvast wat ideeen en gedachtes uit te wisselen.

Aanmelden kan via:

Gelieve zo snel mogelijk

Met vriendelijke groet,

Bestuur VMCN

P.s. Let op: aanstaande zaterdag 21-4-2018 onze volgende VMCN wedstrijd in Gouda. De club van Gouda beschikt niet over heel veel parkeerplaats, en ze hebben ons daarom gevraagd om ze kort als mogelijk bij elkaar te parkeren, zodat ze iedereen op het terrein kwijt kunnen. Daarnaast wordt er tijdens de inschrijving ook gevraagd om je KNMV verzekeringspas te laten zien, dus zorg dat je deze bij hebt (al moet je die altijd bij hebben op wedstrijden).

Scroll to top