Laatste Nieuws

Kalenderwijziging

Binnen de huidige richtlijnen, durende tot 30 maart, is het nog niet mogelijk om een wedstrijd te organiseren voor het Nederlands Kampioenschap Vintage Motocross. Wat er mogelijk is in de vorm van wedstrijden na 30 maart is afhankelijk van eventuele versoepelingen door de overheid welke zij op 22 maart tijdens de eerstvolgende persconferentie mogelijk bekend maken.

#89 Richard van Drooge (Pré 90/95 40+)

Door de geldende richtlijnen is een wijziging in de kalender noodzakelijk. De eerste geplande wedstrijd op zondag 28 maart bij Motodrôme Emmen zal daarom op deze datum géén doorgang kunnen vinden. De nieuwe datum voor deze wedstrijd is zondag 18 juli.

Voor de wedstrijden na 30 maart gaan we er vooralsnog vanuit dat deze op de geplande datum doorgang kunnen vinden. Indien hier meer nieuws over is te melden zal dit z.s.m. bekend worden gemaakt.

De actuele kalender vind je hier: Kalender 2021.

Weet dat de clubs, de vrijwilligers en officials, de KNMV en de VMCN er alles aan doen om dit seizoen, binnen de geldende maatregelen mooie wedstrijden voor jou mogelijk te maken. Hopelijk kunnen we daarom jullie snel beter nieuws sturen met de informatie over onze eerste wedstrijd van 2021.

Succes met de voorbereidingen op het seizoen en blijf gezond!

Met vriendelijke groet,
Bestuur VMCN

Scroll to top