Laatste Nieuws

Update VMCN wedstrijden n.a.v. Corona virus

Beste VMCN Leden,

Zoals jullie allemaal wel zullen hebben meegekregen op het nieuws, heeft het Corona virus Nederland (en de rest van de wereld) aardig in zijn macht. De Nederlandse regering heeft stevige maatregelen genomen i.v.m. dit virus, en gaat de komende 3 weken zo goed als op slot.

Hierdoor zijn de eerste 2 wedstrijden welke gepland stonden op zondag 22 maart in Lichtenvoorde en zondag 5 april in St. Isidorushoeve sowieso NIET door. De kans is ook zeer reëel dat er nog meerdere wedstrijden afgelast zullen gaan worden, maar dit bekijken we per wedstrijd op zich.

De intentie is wel dat we willen proberen alle wedstrijden in te halen, het is dan ook mogelijk dat dit op andere data plaats zal vinden dan de vooraf opgegeven reservedatums. We zullen hier uiteraard wel rekening mee houden met de landelijke vakantieperiodes, en zullen dit alles dan ruim vooraf bekend maken.

Echter op dit moment zit er niets anders op dan afwachten op hoe de situatie zich voordoet de komende weken. Zodra er meer duidelijk is, zullen we dit z.s.m. bekend maken.

Met vriendelijke groet,
Bestuur VMCN

1e VMCN wedstrijd 22 maart a.s. is AFGELAST!

Beste VMCN-leden,

In lijn met de maatregelen omtrent het coronavirus die voor het gehele land gelden heeft de KNMV alle KNMV-motorsportevenementen in Nederland tot en met 31 maart 2020 afgelast.

Onze eerste wedstrijd bij MACL Lichtenvoorde op 22 maart a.s. gaat dus helaas niet door.

De adviezen van het RIVM en de maatregelen van het kabinet zijn bedoeld om de gevolgen van de virusuitbraak in te perken. De VMCN ondersteunt deze doelstelling van harte.

Status 1e NK wedstrijd te Lichtenvoorde i.v.m. corona

In verband met het corona virus en de daaruit voortkomende maatregelen houden wij de actuele situatie goed in de gaten. Daarnaast zullen aanbevelingen van o.a. het RIVM als ook de KNMV worden meegenomen.

De VMCN heeft ook veel deelnemers uit Brabant waarvoor momenteel vanuit de overheid wordt verzocht om thuis te blijven. De huidige maatregelen gelden momenteel in ieder geval tot aanstaande maandag. Afhankelijk van de maatregelen die hier na maandag op volgen wordt er een beslissing genomen over onze eerste VMCN-wedstrijd op zondag 22 maart aanstaande in Lichtenvoorde.

Aanstaande dinsdag zal MACL Lichtenvoorde in samenspraak met de KNMV en de VMCN een besluit nemen over het wel/niet doorgaan van deze wedstrijd.

Zodra er meer bekend is zullen wij hiervan een update geven.

Ledenlijsten 2020 update

De ledenlijsten zijn bijgewerkt.

Leden 2020

Controleer a.u.b. je gegevens. Indien er iets niet klopt of als er nog iets ontbreekt, stuur dan een e-mail naar info@vmcn-mx.nl
Indien je jezelf nog niet hebt ingeschreven dan kan dat hier.

Van iedere klasse zijn de inschrijvingen tot en met 6 maart bijgewerkt.

Ledenlijsten 2020

De ledenlijsten voor 2020 staan online.

Leden 2020

Controleer a.u.b. je gegevens. Indien er iets niet klopt of als er nog iets ontbreekt, stuur dan een e-mail naar info@vmcn-mx.nl
Indien je jezelf nog niet hebt ingeschreven dan kan dat hier.

Van iedere klasse zijn de inschrijvingen tot en met 17 februari bijgewerkt.

Kalender VMCN 2020

De volledige kalender van de VMCN voor 2020 is op de Algemene Leden Vergadering bekend gemaakt en vinden jullie vanaf nu ook op de website. Zie: https://vmcn-mx.nl/kalender-2020

Per wedstrijd zal hier zoals jullie gewend zijn later nog informatie aan worden toegevoegd.

Scroll to top