Laatste Nieuws

NK Boekel Zondag 1 mei

Komende zondag vind onze 2e wedstrijd voor het Nederlands Kampioenschap Vintage Motocross plaats en zijn we welkom bij de M.A.C. Mova ’83 in Boekel.

De club heeft reeds aan ons laten weten dat MC Boekel er voor heeft gezorgd dat het circuit Bezuidenhout er mooi strak bij ligt. De bijgaande foto’s spreken voor zich!

De inschrijving start op zondag om 8.00 uur en de trainingen vangen aan om 9.00 uur.

Let op! Door beperkte ruimte op het rennerskwartier dit jaar zal MAC Mova er strak op toezien dat de ruimte optimaal wordt benut en dat iedereen zo dicht mogelijk op elkaar wordt geparkeerd. Dit geldt ook al voor degene die overnachten.

Alle info en het dagschema van deze wedstrijd zijn te vinden op onze site via de volgende link:

Promotieklasse wordt OPEN klasse in Boekel!
De aantal inschrijvingen voor de promotie klasse zijn niet toereikend om deze klasse in Boekel door te laten gaan als promotie klasse. Wij vinden dit erg jammer maar hebben daarom wel besloten samen met M.A.C. Mova ’83 om er voor één keer een Open klasse van te maken. Bij deze is het dan ook mogelijk om in te schrijven voor deze klasse met een moderne motor.

Geïnteresseerden voor deze open klasse kunnen zich nog tot morgen (vrijdag 29 april) 17.00 uur aanmelden via de volgende link: – Inschrijving Open klasse

Indien we bij een toekomstige wedstrijd opnieuw de promotie klasse aan het dagprogramma toevoegen melden wij dit tijdig aan jullie.

Na onze zeer succesvolle start van het nieuwe seizoen in Holten hopen we in Boekel op een net zo’n succesvolle wedstrijd en zien we jullie daarom graag allemaal aanstaande zondag in het Brabantse land! De baan is al in perfecte conditie, jullie motor ook?!

Tot zondag! 🙂

Scroll to top