Laatste Nieuws

Inschrijving Geldermalsen – Promotie klasse VMCN geopend

De eerste wedstrijd voor deze promotie klasse was op 1 mei te Boekel. Op zondag 29 mei wordt deze klasse voor de 2e keer aan het dagprogramma toegevoegd wanneer we welkom zijn bij MCC Geldermalsen. Later worden hier mogelijk nog meerdere wedstrijden aan toegevoegd.

Aan de promotie klasse zijn geen inschrijfkosten verbonden en betaal je alleen op de wedstrijddag zelf inschrijfgeld aan de betreffende organiserende club.

We willen met deze promotie klasse de gelegenheid bieden aan rijders met een moderne tweetakt motor om op een aantal wedstrijddagen kennis te maken met onze club (Let wel: het betreft alleen voor TWEETAKT MOTOREN!).

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden voor de promotie klasse via onderstaand inschrijfformulier op onze website. Ook VMCN leden zonder startbewijs, die naast hun Vintage motor ook graag met hun moderne tweetakt motor willen deelnemen zijn van harte welkom.

Om deel te mogen nemen aan de promotie klasse van de VMCN bij MCC Geldermalsen:

  • mag je niet in het bezit zijn van een motorcross startbewijs
  • ben je verplicht een KNMV óf MON verzekering te hebben middels een KNMV Basis Sportlicentie óf een MON licentie.
  • een minimale leeftijd van 16 jaar (met uitzondering bij deelname met een 125cc motor waarmee de minimale leeftijd 13 jaar is (conform KNMV)
  • minimaal op de zaterdag 28 mei vóór 12.00 uur zich te hebben ingeschreven voor de “Promotie klasse”.
Scroll to top